BoksSport

Muhamed Ali lëshohet në trajtim shtëpiak

Njëri nga boksierët më të mirë të të gjitha kohërave Muhamed Ali me sukses po shërohet nga dehitratimi për shkak të së cilës  një kohë të shkurtër qëndroi në spitalin e Arizonës, transmetojnë mediet në Amerikë.

“Ali ishte në spital për shkak të dehitratimit, por tash është në shtëpi dhe ndihet mirë që do të thotë se është i gatshëm për detyra shtëpiake”, njoftojnë nga shtëpia e tij në Arizonë.

Sipas revistës “Star”, Ali disa ditë pas varrimit të rivalit të tij të madh Xho Frejzer është pranuar në spital pasi kishte humbur vetëdijen.

Ali ka 30 vjet që vuan nga sëmundja e Parkinsonit, për shkak të së cilës aftësitë e tij motorike kishin filluar gradualishtë të dobësohen.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close