Interesante

Ja si i zgjedh problemet kjo kompani Shqiptare!

Elektronika Àlbanuà
Pershendetje ,do ju luteshim te fshinit keto dy postime sepse cenojne privatesine e klientes sone!

Afroviti Goge lidhet me ish-të dashurin e Aida Bajraktarit

Dhe lajme.org e cila rezulton serish e juaja nga cloud fare!

https://www.lajme.org/afrovita-lidhet-me-ish-te-dashurin-e-aida-bajraktarit/
Afroviti Goge lidhet me ish-të dashurin e Aida Bajraktarit | www.Zemra.Org

Pershendetje,

Parashtroni pyetjen qe keni dhe pritni deri sa nje nga administratoret te ju ktheje pergjigjen.

Linqe ndihmese:

Gjeni IP adresen tuaj: http://ip.zemra.org/
Lexoni rregulloren: http://rregullorja.zemra.org/

Nga stafi!!
Elektronika Àlbanuà
Elektronika
Te dyja postimet
Jan 15th, 11:43am
www.Zemra.Org
pershendetje,
Ju kerkoni qe asnje faqe interneti mos shkruaje per kete person se eshte klienti juaj?
Sent by Zemra Shqiptare
Jan 15th, 8:20pm
Elektronika Àlbanuà
Elektronika
Pershendetje,pa te drejta per te postuar foton besoj se denoheni ligjerisht sipas neneve te caktuara per marrjen e fotove dhe publikimin e tyre pa copyrightet !Ne kemi kerkese nga vete personi!
Elektronika Àlbanuà
Elektronika
Cdo web e ka fshire faqen madje dhe te huaja dhe shqiptare.Ketu perfshire dhe domain me lokacion ne Kosove!
Faleminderit per mirekuptimin
Jan 16th, 1:10am
www.Zemra.Org
Ne kemi modifikuar postin ne faqen tone, e sa i perket asaj faqes tjeter, nuk eshte prone e jona.
Jan 16th, 10:06am
Elektronika Àlbanuà
Elektronika
Ju lutemi,Do donim qe ta fshinit fare si postim sepse ka kohe qe eshte publikuar dhe nuk keni me interes besoj!
Jan 16th, 2:13pm
www.Zemra.Org
Nese kuptoni pak SEO dhe dini si funksionon sitemap, di e kuptoni qe sapo te fshihet posti do kete error 404 – page not found.
Interes nuk kemi nese i bejme dem dikujt, kshuqe do e fshij kur te kem kohe te bej sitemap te re dhe te bej ping search engines.
Jan 24th, 9:56pm
Elektronika Àlbanuà
Elektronika
Pershendetje,me sa kerkuam nuk ben problem ne seo ai postim dhe postimi nuk ishte fshire ashtu si cdo faqe e ka fshire postimin si nga ikub,thashetheme etj.Kemi kerkese te drejtperdrejte nga vete personi.Shpresojme te mirekuptohemi
www.Zemra.Org
Pershendetje,

Parashtroni pyetjen qe keni dhe pritni deri sa nje nga administratoret te ju ktheje pergjigjen.

Linqe ndihmese:

Gjeni IP adresen tuaj: http://ip.zemra.org/
Lexoni rregulloren: http://rregullorja.zemra.org/

Nga stafi!!
Elektronika Àlbanuà
Elektronika
Lexoni me larte
www.Zemra.Org
Secili link/url qe nuk gjindet ne web e gjindet ne sitemap, jep error 404, mbase nuk paskeni info ose nuk dini as me kerku info, beni ankes per copyright. Edhe tjera here kur te beni kerkese, mos e beni si urdher.
Elektronika Àlbanuà
Elektronika
Ne fakt ne cloudfare kemi bere kerkese
Dhe ju ka kontaktuar me sa na komunikuan ne celulare
Dhe e kishit fshire na ka ardhur me email
Wed 2:32am
Elektronika Àlbanuà
Elektronika
Nuk do donim qe kjo ceshtje te arrij deri tek denoncimi dhe pezullimi i domain ,sapo folem me inspektorin e krimeve kibernetike dhe nje hap larg na ndan.Pa ju cenuar po ju kerkojme qe postimi ne web te jete fshire brenda 24h.Faleminderit
www.Zemra.Org
Pershendetje,

Parashtroni pyetjen qe keni dhe pritni deri sa nje nga administratoret te ju ktheje pergjigjen.

Linqe ndihmese:

Gjeni IP adresen tuaj: http://ip.zemra.org/
Lexoni rregulloren: http://rregullorja.zemra.org/

Nga stafi!!
Elektronika Àlbanuà
Elektronika
Lexoni me larte
Wed 3:43am
www.Zemra.Org
Ju kisha lut une si pronar i faqes te mos dergoni mesazhe palidhje se si duket nuk dini ligj. Postimi i lajmeve nuk eshte krim kibernetik edhe mos u mundoni ne kete menyre te fitoni nga te paditurit tjere.
Eshte shejulli 21, dhe e drejta e shprehjes eshte e lire. Krim eshte me vjedh dhe me rrejt. Neser une kontaktoj avokatin tim dhe ai do miret me ju.
Wed 4:56am
Elektronika Àlbanuà
Elektronika
Doni tjua coj nenet qe po shkel?Do e zgjidhim ligjerisht
Elektronika Àlbanuà
Elektronika
Do donim ta zgjidhnim me mirekuptim pa hyre direkte sepse isigurt.al raporton dhe denoncon menjehere
Thu 10:02pm
Elektronika Àlbanuà
Elektronika
Do donim te dinim menyren se si duhet ta zgjidhim?
www.Zemra.Org
Pershendetje,

Parashtroni pyetjen qe keni dhe pritni deri sa nje nga administratoret te ju ktheje pergjigjen.

Linqe ndihmese:

Gjeni IP adresen tuaj: http://ip.zemra.org/
Lexoni rregulloren: http://rregullorja.zemra.org/

Nga stafi!!
Elektronika Àlbanuà
Elektronika
?
Thu 11:49pm
www.Zemra.Org
Jemi te njoftuar qe pasi foto te vjedhur nuk kemi nga klienti juaj, mund te ngrejme padi ndash jush per kercenim – blackmail.

Si keni ju qef?
Elektronika Àlbanuà
Elektronika
Si keni ju qejf sepse folem me policine e Kosoves dhe na treguan nenet qe shkeleshin duke u bazuar qe keni aktivitet biznes pa nipt ndryshe qe u zgjidh me lajme.org heqjen e linkut me mirekuptim brenda ores
lajme.org
lajme.org
www.Zemra.Org
Problemi eshte qe ne punojne me ligj internacional, jo me mendime e thashethena
Elektronika Àlbanuà
Elektronika
Jeni te vetmit qe kundershtoni
Do ju luteshim me mirekuptim ta fshinit
Jua tregojme me nene dhe mesazhe te policise se Kosoves
Qe na thane
www.Zemra.Org
Ju u kercenuat, une tash ju tregoj mundesite
Elektronika Àlbanuà
Elektronika
Nuk kemi asnje perfitim
Nga kjo fshirje eshte kerkese
Nuk ju kercenuam
www.Zemra.Org
Po patet qef me ligj, e bejne edhe me ligj
Elektronika Àlbanuà
Elektronika
Morem kerkese nga vete
Personi
Brenda 24H
www.Zemra.Org
Jo kerkese, ultimatum smundeni mem dhan se sjam fmi
Fitim nuk ka
Elektronika Àlbanuà
Elektronika
Ju kerkojme ndjese qe e keni marre keshtu
Por eshte kerkese e personit
www.Zemra.Org
Ju kisha lut mos shkruni sende te kota
Deshtet me polici me nene, ju thash do kontaktoj avokatin
Elektronika Àlbanuà
Elektronika
Po ju pyesim serish a do e fshini postimin?
www.Zemra.Org
Dhe ju njoftova qe une mund te bej padi ndaj jush, se nuk kam ne faqen time foto te keqperdorur apo te vjedhur nga personi juaj
Postimi nuk fshihet
Elektronika Àlbanuà
Elektronika
Sipas nenit perkates cdo foto e postuar dhe emer i keqperdorur pa patur te drejten e personit denohesh me ligj !
Jeni te sigurte qe nuk do e fshini postimin?
www.Zemra.Org
Perkundrazi jam duke shtuar nje per ju, qe tentoni me ultimatum dhe me kercnim me be pune
Mos u beni me te bezdisur
Elektronika Àlbanuà
Elektronika
Ne nuk jemi te bezdisur sipas Konventes se Kosoves per te drejtat e njeriut dhe ruajtjen e te dhenave personale!

Tash kete postim do e promovoj per 1 muaj, qe ju dhe kompani tjera, asnjehere mos kercenojne
Elektronika
Hahaha ok postojeni dhe do e shohim
Keshtu donit ta zgjidhnit?
Do e zgjidhim ne atehere
Dhe nga ip juaj
Shteti ku jeton e denon kete gje
Dhe do e shihni ne jane mesazhe koti apo te vertera
+18889654367
Do ju marrin se shpejt
Kjo eshte ankesa qe kane derguar kompanise qe mirmban domain tone:

From: Afroviti Goge <[email protected]>

Subject: Hello i want to report this domain,because it is posting my personal photos
Date: 2018-02-01 17:00:06
This domain violates terms and my rights because it is posting my personsal photos.

I can show you my id card that this page posting my personal photos i asked to remove it but they refused!

Link https://zemra.org/afroviti-goge-lidhet-ish-te-dashurin-aida-bajraktarit/

Also post messages https://zemra.org/ja-si-i-zgjedh-problemet-kjo-kompani-shqiptare/

Please disable it or delete posts!

Pik se pari nuk kan patur 2 minuta qe te hapin email ne emer te klientit me info te sakta, kane shenuar mbiemrin gabim.

Ankesa te ne ishte per foto+tekste, kane raportuar vetem per foto (qe nuk gjinden ne server tone).

Kesi kompani jo profesionale qe pranojne pagesa dhe japin premtime te rrejshme klienteve te tyre, sa per te perfituar – do publikohen ne kete menyre qe ne te ardhmen shqiptaret mos paguajn per sherbime qe nuk i marrin.

Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close