LifeStyle

Julia Roberts nuk u beson dietave!

Aktorja e “Pretty woman” arrin të jetë në formë në mënyrë natyrale. Nëse jeni lodhur duke qenë pre e dietave, tundohesh nga shije gati mesh që ia ke ndaluar vetes, atëherë mund të inkurajohesh nga 43-vjeçarja Julia Roberts, e cila nuk është dakord me to.

Ajo është kundër dietave ushqimore dhe ushtrimeve të rënda. Julia beson që finesa e saj trupore është falë gjeneve. “97 për qind e kanë në dorë gjenet dhe vetëm 3 për qind është falë lëvizjeve të njeriut,” shprehet.

Ajo arrin t’ia dalë mbanë të qëndrojë e shëndetshme, edhe duke u stërvitur një herë në kaq kohë. “Mos ua vini veshin gjepurave dietike,” përfundon Julia.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button