InteresanteVIDEO

Ngjiten në ndërtesën më të lartë pa litarë sigurie (Video)

ndertesTre të rinj rusë janë ngjitur në ndërtesën e njohur si rrokaqielli i Stalinit në Tregun e Kuq në Moskë.

Ndërtesa është e lartë 179 metra dhe në të gjendet Ministria e Transportit, Sindikata e hekurudhave, banka dhe gjithçka kontrollohet nga kamerat.

Mirëpo, entuziastët e rinj vendosën të ngjiten në majën e kësaj ndërtese, madje duke mos shfrytëzuar litarë sigurie.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close