Interesante

Një diamant në vlerë prej 27-38 franka zvicrane

Një gurë i çmuar që vlerësohet në 30 milionë dollarë do të vendoset në ankandin e shtëpisë “Stobis” më 16 nëntor në Gjenevë.

“Ai është me ngjyrë trendafili 24.78 karat, njëri nga gurët më të mëdhenj dhe më të bukur në historinë e ankandeve”, theksojnë nga shtëpia e ankandit. Vlera e tij e përafërt është mes 27 dhe 38 milionë franka zvincrane.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close