FutbollSport

Nuk jemi në nivel të Spanjës e Gjermanisë

Përzgjedhësi i Francës, Laurent Blanc, ka thënë se loja e futbollistëve të tij është dukshëm më e keqe në raport me përfaqësueset e Spanjës, Gjermanisë dhe Holandës.

“Nevojitet shumë kohë që të vendoset mënyra e caktuar e lojës. Loja e përfaqësues së Francës është dukshëm më pak e zhvilluar në krahasim me atë të Spanjës, Gjermanisë dhe Holandës, kjo është e sigurt”, ka deklaruar Blanc.

Të mërkurën Franca zhvillon një ndeshje miqësore ndaj Gjermanisë, ndërsa trajneri i Trekolorëve është i lumtur për këtë ndeshje, pasi e konsideron si një sfidë të madhe taktike.

Për më shumë, Blanc ka përmendur se disa lojtarë francezë angazhohen më shumë nëpër klubet e tyre sesa kur luajnë me përfaqësuesen.

Në Kampionatin e ardhshëm Evropian- Euro 2012, Franca bën gara në Grupin D, së bashku me Anglinë, Suedinë dhe Ukrainën.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close