InteresanteVIDEO

Richard Gere shqiptar (Video)

Emri i tij është Nusret Rexha, i lindur në Ivajë të Republikës së Kosovës, ndërsa jeton në Tetovë të Maqedonisë.

Një person me një jetë përplot aventura dhe privilegje dhe kjo si arsye e vetme sepse ai ngjason shumë me artistin hollivudian Richard Gere – transmeton Shqipmedia.

Në videon e mëposhtme mund të ndiqni pjesëmarrjen e Nusret Rexhës në emisonin televiziv, A e dini se?.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button