BasketbollSport

New York Knicks te forte per New Jersey Nets

Ne Madison Square Garden u zhvillua nje loje teper e mire mes skuadrave te  New York Knicks dhe New Jersey Nets ku skuadra e Knicks kanë shfrytëzuar çerekun e tretë të ndeshjes për të shpërthyer në shënime dhe për të mposhtur rivalët e New Jersey Nets me rezultat 111-100 në takimin e zhvilluar në Madison Square Garden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button