Interesante

“Engjëjt” në Pragë (video)

Udhëtarët të cilët janë gjendur kohët e fundit në stacionin e trenit në Pragë kanë qenë të tundur të humbasin trenat e tyre pasi aty u shfaqen bukuroshet e “Victoria Angel” vetëm me të brendshme. Erin Hiterton, Adriana Lima, Lindsay Elingson dhe Kendis Svonpul janë vetëm duke bërë punën e tyre dhe kanë filmuar një reklamë me rastin e festave të fundvitit për një gamë të kufizuar të të brendshmeve të shtëpisë së modës “Victoria’s Secret”.

Ndërsa modelet ecnin gjysmë të zhveshura, kalimtarët i shikonin duke mos u besuar syve të tyre. Dhe kjo video, si dhe ato të mëparshmet, janë drejtuar nga Michael Bay, regjisori i famshëm i filmit “Transformers”. “Qyteti i Pragës është aq dramatik e shumë i këndshëm dhe mendoj se kemi zgjedhur vendin e duhur në këtë qytet”, tha duke buzëqeshur Lima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button