FutbollSport

Gostivari i veçantë me dy futbollistët shqiptar Admir Mehmedin dhe Shkodran Mustafin që shënojnë në Euro 2016

Pas Kombëtares Shqiptare të futbollit, janë dy futbollistët shqiptar nga Gostivari, Shkodran Mustafi dhe Admir Mehmedi të cilët kanë zgjuar emocione të jashtëzakonshme te shqiptarët anembanë ku jetojnë, pasi që janë dy futbollistët e parë shqiptar që shënojnë golat e parë në Kampionatin Evropian, “Francë 2016”

mehmedi_mustafi

Shkodran Mustafi shënoi për Gjermaninë në ndeshjen ndaj Ukrainës, ndërsa Admir Mehmedi shënoi gol në ndeshjen ndaj Rumanisë.

zemraorg

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button