HumorVIDEO

Ja si duket “vallëzimi pa eshtra”

Aktori komik Nathan Barnatt dëshmon me videon e tij se vallëzimi nuk është për këdo.

Me lëvizjet e pazakonta dhe paksa të çmendura, ai paraqet “No Bones Dance” ose “Vallëzimi pa eshtra”, që rrallë kush mund ta bëjë një.

Ai thotë se vallëzon sikur të mos i kishte të gjithë 206 eshtrat në trup.

“Imitatorët” e tij mund t’i bëjnë të njëjtat lëvizje vetëm nëse i thyejnë eshtrat e tyre.

Ne vazhdim eshte personani pa eshtra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button