Interesante

Kjo është gruaja me këmbët më të gjata në botë! (Video)

Svetlana Pankratova është gruaja ruse me këmbët më të gjata (më të mëdha) në botë.42 vjeçarja ka si pikësynim Librin Gines, për titullin botëror, për femrën me këmbët më të gjata në botë dhe gjatësia e këmbëve të saj është 1 metër e 36 centimetra.

Përsa i përket madhësisë të këpucëve të saj, ajo i vesh në numrin 46.Svetlana ka një gjatësi trupore rreth 2 metër.Pra arsyeja për të fituar titullin është sepse këmbët e saj janë më të gjata krahasuar me pjesën tjetër të trungut, e cila është vetëm 64 cm.

Në vitin 2008 Rusja e gjatë shfaq në sheshin Trafalgar të Londrës së bashku me njeriun më të shkurtër në botë Hee, i cili vdiq në mars të vititn 2010.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close